UYGUN BÜTÇELİ KLİP NASIL YAPILIR? UCUZ FİYATA KLİP YAPILIR MI ? DÜŞÜK FİYATA KLİP ÇEKİLİR Mİ ? DÜŞÜK BÜTÇELİ KLİP MÜMKÜN MÜ ?UCUZ KLİP ÇEKİMİ NASIL YAPILIR ?

UYGUN BÜTÇELİ KLİP NASIL YAPILIR?  DÜŞÜK FİYATLARA KLİP ÇEKİLİR Mİ ?

Bu sorunun cevabı kısaca şu : Kaliteden , sanatsallıktan ve etkili kurgu ve müzik uyumundan taviz vermeden de uygun bütçeli klip çekmek bizlerle mümkün..  Bütçe , klibin kalitesiyle doğru orantılıdır ancak işinin profesyoneli olan bir prodüksiyon şirketiyle yani bizlerle uygun maliyetli klipler çekmek mümkün. Kaliteden taviz vermeyecek şekilde , gerekli ekip ve ekipman maliyetine  katlanarak  Kısa Metraj Film Prodüksiyon ile kliplerinizi çektirebilirsiniz.

Klibin maliyetini etkileyen unsurlar başlıca olarak , mekan , kostüm , dansçı, cast(oyuncu) , ekip (yönetmen, görüntü yönetmeni v.b.) , ekipman gibi unsurlardır.  Burda önemli olan sizin isteğinizi ve talebinizi bize iletmeniz. Bu talepleriniz ve bütçe doğrultusunda  en kaliteli ses ve görüntü içeren klibi çekerek , kurgu , montaj ve ses mixajından geçirerek sizlere teslim ediyoruz. 

Ayrıca Kısa Metraj Film Prodüksiyon ile yaptıracağınız her klip çekiminde KLİBİNİZİ 16 MİLYON ABONESİ BULUNAN NETD MÜZİK YOUTUBE KANALINDA ÜCRETSİZ YAYINLATIYORUZ. BUDA BİZDEN SİZE BİR HEDİYE... 

Görüşmek üzere ; 
Kısa Metraj Film Prodüksiyon